#StaiAcasă, fii anonim și activ – Ziarul de Gardă

Anonim md

Conținutul

  Doamna Caut Baiat Tanar In Fierbinți Târg

  Cetățenii pot comunica informații importante jurnaliștilor, într-o formă securizată. Începând cu 11 decembrie, a fost lansată o platformă accesibilă tuturor, unde poți lăsa aceste mesaje pentru jurnaliști.

  Caut Femeie Din Vulcan Doamna Singura Din Bălcești

  În plus, poți fi absolut sigur că anonimatul îți va fi garantat. Iată cum funcționează Platforma Anonim. Astfel, oricine poate fi inițiatorul unei investigații jurnalisitice.

  femei care cauta barbati din Alba Iulia

  În același timp, platforma garantează anonimatul utilizatorilor, indiferent de persoana sau organizația care încearcă să identifice sursa unei informații trimise.

  Mai exact, platforma Anonim. Reprezentanții presei atenționează însă, că informația va fi selectată și verificată, deci, nu va apărea în presă în forma sa inițială.

  De asemenea, Viorica Zaharia s-a referit în discursul ei, la faptul cum folosesc jurnaliștii informația transmisă pe astfel de căi. De asemenea, platforma permite continuarea discuției dintre expeditori și destinatari, într-un mod complet anonim. Este important de menționat că după ce un mesaj este expediat, pe ecran va apare un cod anonim md. În cazul în care sursa va dori să revină la această conversație cu destinatarul, va trebuie să introducă pe site acest cod, de aceea este nevoie ca să fie salvat.

  Comunicat de Presă 24 aprilie Ai informație de interes public, date ce s-ar putea regăsi într-o investigație jurnalistică sau dorești să raportezi cazuri de corupție și abuzuri?

  Informațiile tale pot ajunge la noi, iar noi le vom valorifica la maximum. Platforma Anonim.

  fete pentru baieti craiova