CV: Astept propuneri, sunt gata sa ma recalific!

Astept barbat

femei căsătorite din Iași care cauta barbati din Slatina

English Actualizat acum Cazul tinerei sirience ce si-a gasit un sot in Romania, cu care s-a maritat prin Skype: Sunt casatorita cu un barbat pe care nu l-am intalnit niciodata.

Zainab si sotul ei Imran, de 54 de ani, s-au cunoscut pe Facebook.

Vocea Reuniunea 2020: Tudor Chirilă și Irina Rimes - Nu știi tu să fii bărbat \u0026 Nu am chef azi

Ei au vorbit pe WhatsApp si Skype timp de o luna inainte de a decide sa se casatoreasca si sa inainteze actele pentru ca ea sa imigreze in Romania.

Casatoriile prin imputerniciti sau prin Skype au devenit foarte populare in Siria astept barbat cuanul cand a izbucnit razboiul in Tara.

caut o doamna singura in vânju mare

Unele tinere prefera sa faca ceremonia de casatorie prin Skype, in cadrul careia participa un notar, mireasa, mirele, parintii si martori. Dupa ceremonie, astept barbat sau un avocat ia contractul si il inregistreaza la tribunal pentru a fi legalizat si pentru a putea incepe sa lucreze la actele de emigrare.

cupidon căsătorii prietenii

Legea permite trimiterea unui imputernicit pentru o casatorie prin intemediar, a explicat Al-Maarawi. Oricine din Siria sau din afara tarii poate fie sa trimita o imputernicire catre o persoana de incredere, fie sa numeasca un avocat sa realizeze un contract de casatorie cu o femeie sau cu tutorele ei legal.

caut barbat pentru o noapte dolhasca

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.