Pentru persoanele necăsătorite din Biserică

Femei necăsătorite

femei necăsătorite doamna singura caut barbat urlați cauta in site

Această seară are însemnătate pentru aceia care vor merge înainte să poarte numele lui Isus Hristos către lume în zilele din urmă. Iar această sarcină nu va fi uşoară. Sunt destui oameni nepoliticoşi; noi avem nevoie de oameni amabili. Există destui oameni necivilizaţi; noi avem nevoie de oameni rafinaţi. Avem destui femei necăsătorite şi femei care sunt celebri şi bogaţi; noi avem nevoie de bărbaţi şi femei care sunt credincioşi.

5 lucruri pe care să NU le spui unei femei necăsătorite

Există destulă lăcomie; avem nevoie de mai multă bunătate. Există destulă vanitate; avem nevoie de mai multă virtute. Şi aş dori să adaug că voi sunteţi oamenii care vor oferi aceste valori unei lumi care are foarte mare nevoie de ele.

Am luat parte la programul tinerilor adulţi necăsătoriţi, al adulţilor necăsătoriţi şi al adulţilor necăsătoriţi mai în vârstă.

Cuvânt cheie: femei necasatorite

Sunteţi deosebit de speciali pentru mine, deoarece am mers pe unele dintre căile pe care mergeţi, am avut unele dintre preocupările pe care le aveţi voi şi am o empatie şi un respect enorme pentru voi. Scopul meu, în această seară, este să vă depun mărturie despre adevărurile pe care le-am învăţat în perioada cât am fost necăsătorită şi despre care cred că sunt adevăruri eterne — adevăruri eterne care vă vor feri de descurajare, de eventuala apostazie individuală şi care un bărbat din Craiova care cauta femei singure din Constanța amintesc de obligaţiile pe care le aveţi faţă de Tatăl nostru Ceresc.

Adevărul numărul unu: Domnul ne iubeşte, El ne răspunde la rugăciuni şi, cel mai important, El Se bucură foarte mult să-i binecuvânteze pe cei care Îi ţin poruncile — dar El femei necăsătorite aceasta la timpul şi în modul stabilite de El. Domnul este obligat să ţină promisiunile pe care ni le-a făcut.

Creeaza-ti cont

Cu toţii suntem de obârşie divină. Ne-am născut în familii pe pământ şi, dacă ţinem poruncile, ne vom întoarce pentru a femei necăsătorite ca familii eterne.

Pentru a atinge acest ţel, trebuie să ne amintim întotdeauna de Isus Hristos şi să ţinem poruncile Sale. Femei necăsătorite zi este importantă pentru voi, deoarece modul în care alegeţi să vă petreceţi timpul va determina felul de persoană care veţi deveni. Fiţi cât puteţi voi de buni. Vă sfătuiesc, de asemenea, din proprie experienţă, să vă faceţi mai puţine griji cu privire la căsătorie şi femei necăsătorite vă preocupaţi mai mult să deveniţi ucenici ai lui Hristos.

Anunturi femei singure - femei singure

Lumina voastră îi va atrage pe ceilalţi la voi pentru că lumina atrage lumină, iar binecuvântările pe care Tatăl Ceresc le are pentru voi vor fi mai minunate decât vă puteţi închipui. Cu cât acordăm mai mult timp studiului scripturilor, cu atât vom fi mai protejaţi de ispite, pornografie şi de ceea ce este rău. Cu cât mergem mai mult la Biserică, la templu şi cu cât slujim mai mult în chemările noastre, cu femei necăsătorite devenim mai puternici şi cu atât devin mai fericite vieţile noastre.

femei necăsătorite femei vaduve care cauta barbati in săliște

Al doilea adevăr: Noi nu suntem salvaţi singuri. Această viaţă nu reprezintă numai persoana mea. În calitate de fostă misionară care a slujit în Sendai, Japonia, doresc să vă împărtăşesc o povestire scurtă despre dezastrul recent de care au avut parte.

Fete si femei singure. matrimoniale

O soră japoneză care îşi conducea maşina a simţit cutremurul, maşina i-a fost cuprinsă de apa adusă de tsunami dar, femei necăsătorite o reacţie rapidă, având un geam deschis al maşinii şi cunoscând terenul, a sărit din maşină şi a început să meargă pe jos pentru a găsi adăpost. Făcând eforturi pentru a ajunge într-un loc sigur, a zărit o altă maşină cu geamurile închise, imposibil de deschis din pricina presiunii apei. Înăuntrul acesteia, a văzut o bunică şi copii mici care aveau să se înece cu siguranţă, deoarece nu puteau ieşi.

Instinctul ei firesc i-a spus să continue să alerge dacă dorea să supravieţuiască. Nu era timp şi trebuia să se salveze.

S-a uitat înapoi la maşină şi şi-a amintit cine era ea şi ce trebuia femei necăsătorite facă. A reacţionat prompt, apucând un birou care plutea în apropiere, a spart un geam al maşinii şi i-a tras pe membrii micuţei familii afară, unde erau în siguranţă, ajutându-i, apoi, să găsească adăpost înainte ca ea să meargă spre casa ei.

Traducere "single woman" în română

Fraţi şi surori, suntem înconjuraţi de un tsunami periculos — şi nu este unul provocat de apă care năvăleşte şi ucide, dar este la fel de periculos şi de letal. Trăim într-o societate plină de învăţături false, idei lumeşti şi degradare morală. Ni s-a predat adevărul şi suntem sub legământ.

femei necăsătorite Caut divorțate femei din Timișoara

A sosit întâlnirea femeilor ca noi să fim curajoşi. În Mosiasuntem învăţaţi că nu este suficient doar să credem în adevăr, trebuie să acţionăm conform acestuia pentru a-i ajuta pe cei din comunităţile şi cartierele noastre şi pe prietenii femei necăsătorite familiile noastre — atât pe cei de credinţa noastră, cât şi pe cei care nu sunt de credinţa noastră.

Eu depun mărturie, în calitate de persoană convertită la această Biserică, despre faptul că, uneori, fără să ştim, suntem înconjuraţi de cei care sunt flămânzi să asculte adevărurile Evangheliei — aşa cum am fost şi eu — şi că acele cuvinte pe care le veţi rosti vor fi dulci pentru cei care vă sunt daţi spre a-i instrui şi că acele cuvinte ale dumneavoastră vor avea capacitatea de a binecuvânta şi de a schimba vieţi.

Adevărul numărul trei: Responsabilitatea noastră este de a deveni ucenici ai lui Hristos cât de buni putem.

Pentru persoanele necăsătorite din Biserică

La un moment femei necăsătorite, fiind plină de griji şi de frustrare cu privire la faptul că eram necăsătorită şi avansam în vârstă, am mers la un conducător al preoţiei pentru a primi o binecuvântare care să mă întărească. Ţin minte chiar şi astăzi cuvintele rostite în acea binecuvântare şi se adeveresc din ce în ce mai mult pe măsură ce trece timpul. Am rămas puţin uimită.

femei necăsătorite caut femeie pentru casatorie moldova

Acele cuvinte au fost pentru mine o chemare de a acţiona pentru a-mi face viaţa minunată, indiferent de situaţia sau de greutăţile cu care mă confruntam. Dacă îmi făceam fericită viaţa de persoană necăsătorită, aceasta avea să determine fericirea pe care urma să o am în calitate de femeie căsătorită şi îmi doream un viitor fericit.

femei necăsătorite femeile caută femei

Mi-am dat seama că aveam capacitatea nu numai de a suporta lucrurile grele, dar şi de a căuta ce era mai bun în fiecare situaţie. Atitudinea mea a devenit mult mai pozitivă.

  • O multitudine de reclame televizate și fotografii care înfățișează aceste femei singure sunt promovate de statul chinez.
  • Suntem aplicația de matrimoniale pentru persoane singure care caută dragoste reală și o relație serioasă și romantică.

Viaţa este o provocare, dar aşa va fi întotdeauna — fie că suntem necăsătoriţi sau căsătoriţi — şi eu doream să fiu la înălţimea acestei provocări. Eu depun mărturie din experienţa câştigată cu greu că Domnul ne pregăteşte întotdeauna pentru fericire şi binecuvântări mai mari.

De ce sunt atatea femei peste 30 ani singure?

Noi trebuie doar să ne străduim cât de mult putem şi să ne încredem în El din toată inima. Adevărul numărul patru: Învăţaţi să recunoaşteţi şoaptele Duhului Sfânt în viaţa voastră. Ca membri ai Bisericii adevărate, aveţi solicitări şi aşteptări înalte.