Posts navigation

Matrimoniale bacau

Totusi, iubirea Si totusi exista iubire Si totusi exista blestem Dau lumii, dau lumii de stire Iubesc, am curaj si ma tem. Si totusi e stare de veghe Si totusi murim repetat Si totusi mai cred in pereche Si totusi ceva sa-ntamplat.

Category: Bacau

Pretentii nici n-am de la lume Un pat, intuneric si tu Intram in amor fara nume Fiorul ca fulger cazu. Motoarele lumii sunt stinse Retele pe cai au cazut Un mare pustiu pe cuprins e Trezeste-le tu c-un sarut.

cuplu cauta barbat velika plana

Acum te declar Dumnezee Eu insumi ma simt Dumnezeu Continua lumea sotie Cu plozi scrisi in numele meu. Afara roiesc intunerici Aici suntem noi luminosi Se cearta-ntre ele biserici Facandu-si acelasi repros.

femei singure cu nr de telefon

Si tu si iubirea se afla Si moartea exista in ea Imi place mai mult cand esti trista Tristetea, de fapt, e a ta. Genunchii mi-i plec pe podele Cu capul ma sprijin de cer, Tu esti in puterile mele, Desi inchizitii te cer.

Anunturi Matrimoniale Bacau - iristarmed.ro

Ce spun se aude aiurea, Ma-ntorc la silaba dintai, Praval peste tine padurea: Adio, adica ramai. Oameni, oameni, fratii mei, Disperatii, fericitii, V-ati spalat de superstitii, De demoni si dumnezei.

un bărbat din București care cauta femei frumoase din București

Insa-i nu-i destul folos Daca peste tot ce este V-ati spalat si de poveste, L-ati pierdut pe Fat-Frumos. Vin la voi acum plangand, Gura-mi sangera ca rana, Unde este Consanzeana, In ce bolti, pe ce pamant?

barbați singuri caută femei în galați

Ma ridic plangand de jos, Ca la un pierdut examen, Unde va e basmul, oameni. Ce-ati lucrat cu Fat-Frumos? Fat-Frumos n-a existat, N-a stat nimanui in cale, Era numai visul moale Al vreunui trist baiat.

Matrimoniale Bacau Desteptarea

Mai visati de vreti sa fiti Fericiti cu capu-n perna, Feriti epoca moderna De rigizi si scofalciti. Din prea mult entuziasm Sa nu spargeti Voronetul, Dati-i voi mai mare pretul, Oameni, mai ravniti la basm.

Caut Baiat Pentru O Noapte In Negrești

Voi, care aveti copii, Nu-i lasati sub gand satanic, Sa respire sterp, mecanic, Ca si cand nu ar fi. Fat-Frumos si toti ai lui, Fiinca unde nu-i poveste Lume nu-i si om nu este Si, de fapt, nimica matrimoniale bacau.

Matrimoniale Bacau | Sentimente

Dati-i viata inapoi, Ochii mari, miscarea buzii, Fat-Frumosul din iluzii Si distins numai prin voi. Daca-am sa te chem Da-mi macar un semn Fie si-un blestem Din partea ta. Totusi nu stiu cum Pentru-atata drum Ce-a-nceput acum Spune-mi ceva.

caut barbat singur din amara

In noaptea despartirii dintre noi Copacii cad pe drum matrimoniale bacau doi in doi, In ochi ma bate viscolul cainesc Si am venit sa-ti spun ca te iubesc. Probabil drumul meu va duce-n iad Ma-mpiedic de o lacrima si cad Si iar adorm matrimoniale bacau iar mi-e dat un vis Ca biata cifra doi s-a sinucis. Si de atata viscol vestitor Nu ochii mei, ci ochii tai ma dor, Ca tineri am intrat si cu ce rost Si ce batrani iesim din tot ce-a fost.

Nici aripile zboruri nu mai pot, E numai despartire peste tot Si se aude ca va fi mai greu Decat vom fi departe tu si eu. Dar nu pentru a-ti spune ca e rau Am dat cu bulgari mari in geamul tau, Ci ca sa stii, in viscolul cainesc, Ca plec si mor si plang si te iubesc.

Si vreau sa-ti dau cu acte inapoi Dezastrul impartirilor la doi, Ca sa-ntelegi si tu ce-i cuplul frant Si matrimoniale bacau e sa fii singur pe pamant.