Un câine, rămas singur în mașină, a pornit autovehicului și a mers în cerc timp de o oră

Rămas singur

Conținutul

  Un nou născut din Rusia a rămas singur pe lume după ce atât mama cât și bunicii lui au fost răpuși de Covid Autor: Vlad Dobrea Shutterstock Svetlana Sorochinskaya, din Sankt Petersburg, a murit la scurt timp după ce a dat naștere fiul ei Kirey, la câteva zile după ce tatăl ei a murit și cu câteva zile înainte ca mama ei să fie ucisă de virus, scrie mirror.

  Nou născutul este singurul supraviețuitor al unei familii distruse de Covid Mama băiatului l-a născut în timp ce se afla în comă, intubată din cauza noului coronavirus.

  rămas singur femei frumoase care cauta barbati pentru o noapte broșteni

  Svetlana Sorochinskaya, în vârstă de 36 de ani, a contractat noul coronavirus în timpul vizitei la tatăl ei, Kirey Pinchin, în vârstă de 64 de ani, în spitalul în care acesta a fost supus unei operații cardiace. El a murit din cauza Covid pe 5 noiembrie, la doar opt zile după ce a fost externat rămas singur spital. Te voi iubi mereu.

  rămas singur Caut frumoase femei din Oradea

  Nu ai rămas singur suficient timp să-ți vezi nepotul. La trei zile după ce a fost internată, Svetlana a născut prematur în timp ce era conectată la un ventilator. Copilul contacte femei câmpeni fost numit Kirey, după tatăl ei.

  La câteva ore după naștere, Svetlana a murit. Înainte ca Svetlana să-și piardă viața, mama ei, Vera, devenise și ea grav bolnavă. La zece zile după ce a mers la spital, Vera, în vârstă de 62 de ani, a murit.

  rămas singur fete care cauta barbat din băile govora

  Cele trei decese au declanșat o adevărată cursă pentru custodia lui Kirey. Luni, Rusia a raportat Sursa: mirror.

  rămas singur femei divortate care cauta barbati din north bačka dating râmnicu sărat