Valoarea familiei in societate – FILIALA „MARAMUREȘ”

Valoarea familiei. Cele patru valori esențiale ale familiei noastre (p)

Conținutul

  Nici o dragoste nu este atât de profundă, nici o bucurie nu este atât de deplină ca aceea care poate exista în cadrul familiei.

  Familiile ne pot ajuta să avem tot ce este mai bun în viață.

  Femei Divortate Care Cauta Barbati Din Krupanj

  În familia noastră, noi iubim, slujim, propovăduim valoarea familiei învățăm unul de la altul. Ne împărtășim bucuriile și supărările.

  caut barbat pentru o noapte din Iași

  Relațiile de familie ne pot aduce încercări grele, dar ele ne aduc și o mare fericire. Astfel, în cadrul Festivalului Familia, care se desfășoară în R.

  Moldova în perioada mai, Centrul de Zi "Manfredi" Cahul, la data de 15 mai a dorit să accentueze importanța relațiilor intergeneraționale și a valorilor familiei, dedicat Zilei Internaționale a Familiei. Grupul de voluntari și colaboratorii centrului au realizat o ședință cu părinții cu genericul "Familia creează valori", în timpul căreia am discutat depre rolul familiei în societate, importanța relațiilor dintre membrii familiei și valorile care contribuie la menținerea unității familiale.

  Pe lîngă acestea copii împreună cu părinții au fost informați, s-au distrat în cadrul jocurilor și au discutat despre problemele cotidiene a unei familii.

  In trecut familia era proprietatea bărbatului pater familiasca soția, copiii, sclavii, sclavii eliberați și tot avutul, nefiind de fapt între ei relații familiale ci era considerată o proprietate subordonată, astfel tatăl nefiind numit pater ci genitor. Familia are mai multe funcții sociale și biologice: Funcția biologică de reproducție umană a familiei este controversată. Familie din anii In prezent acest lucru nu mai este concludent deoarece o familie poate adopta copii. Prin reproducție se înțelege capacitatea de a produce urmași pentru asigurarea generației următoare.

  Pentru că, fericirea în cadrul familiei este posibilă deseori, chiar și atunci când durerile nu ne ocolesc. Ca tot ce are valoare, pentru a avea valoarea familiei relație bună în cadrul familiei trebuie să faci eforturi, dar merită, pentru că familiile sunt menite să existe pentru totdeauna și să ne aducă bucurie.

  femei singure cauta barbat